Print opties

Sluiten

Oerhollandse stamppot bowl

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de boter in een koekenpan en bak de gehaktballetjes rondom bruin.
2
Verwarm een grillpan. Halveer de cherrytomaten en snijd de uien ieder in 8 partjes. Besprenkel met olijfolie. Gril de ui op middelhoog vuur totdat deze glazig en zacht is. Voeg de cherrytomaten toe en gril kort mee.
3
Bereid de jus volgens de aanwijzingen op de verpakking en houdt daarna warm op laag vuur. Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Schep de aardappelpuree in 2 diepe kommen. Verdeel de andijvie, gehaktballetjes, rode ui en cherrytomaten over de puree. Schep de jus over de gehaktballetjes en garneer het gerecht met wat tuinkers.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.