Oosterse Vegasalade Met Gegrilde Bosui
Niveau
Beginner
Tijd
25 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Oosterse vegasalade met gegrilde bosui

Salade, je kunt er alle kanten mee uit. Of je nu voor een populaire variant als de caesarsalade of salade niçoise gaat, of juist restjes uit je koelkast combineert, het belangrijkste is dat jij het lekker vindt! Ga dit keer op de Aziatische tour en probeer deze Oosterse vegetarische salade.

 

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Recept oosterse vegasalade met gegrilde bosui

Kookmodus
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
Kookmodus
1
Bak de vegetarische gegrilde stukjes 4 minuten in de helft van de olie, voeg de hoisinsaus toe, bak nog 1 minuut mee en zet apart.
2
Schil de avocado’s, halveer ze en snijd ze in plakjes. Besprenkel de avocado met de helft van het limoensap.
3
Verhit een grillpan op hoog vuur, besprenkel de bosui met peper, zout en de rest van de olie en gril 5 minuten in de hete grillpan. Snijd de stengels in schuine stukken en schep om met de rest van het limoensap en de sesamolie. Snijd de paksoi in stukjes en de radijsjes in plakjes.
4
Verdeel de ijsbergsla, avocado, sojabonen, paksoi, radijsjes en vegetarische stukjes over de borden, schenk er een beetje sesamdressing over en garneer met de bosui, pittige kiemgroenten en de sesamzaadjes.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Mosterd
  • Ei
  • Sesamzaad
  • Gluten
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via