Print opties

Sluiten

Oosterse vegasalade met gegrilde bosui

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Bak de vegetarische gegrilde stukjes 4 minuten in de helft van de olie, voeg de hoisinsaus toe, bak nog 1 minuut mee en zet apart.
2
Schil de avocado’s, halveer ze en snijd ze in plakjes. Besprenkel de avocado met de helft van het limoensap.
3
Verhit een grillpan op hoog vuur, besprenkel de bosui met peper, zout en de rest van de olie en gril 5 minuten in de hete grillpan. Snijd de stengels in schuine stukken en schep om met de rest van het limoensap en de sesamolie. Snijd de paksoi in stukjes en de radijsjes in plakjes.
4
Verdeel de ijsbergsla, avocado, sojabonen, paksoi, radijsjes en vegetarische stukjes over de borden, schenk er een beetje sesamdressing over en garneer met de bosui, pittige kiemgroenten en de sesamzaadjes.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.