Ze zijn makkelijk te maken én het kost weinig tijd, deze Oosterse vispakketjes uit de oven. Je maakt ze met pangasiusfilet en een ontzettend smaakvolle marinade van knoflook, rode peper, gember, oestersaus en sojasaus. Loopt het water je al in de mond?
Eigenlijk is het allebei even lekker! Ons advies: met minder weer en in de herfst & winter uit de oven, in het voorjaar & in de zomer lekker van de BBQ. Bereid de vispakketjes van tevoren, zodat je ze op het moment zelf alleen nog op de barbecue hoeft te leggen. En wat het fijne is van zowel een vispakketje uit de oven als een vispakketje van de BBQ: je hoeft nooit bang te zijn dat de vis droog wordt. Omdat je de vis inpakt in aluminiumfolie, kan het vocht niet ontsnappen én neemt de vis de smaak van de marinade en de overige ingrediënten goed op.
Probeer naast deze Oosterse vispakketjes ook eens deze kabeljauw pakketjes met krieltjes en groenten of deze smaakvolle vispapillot met mozzarella, tomaat en spinazie. Lekker en gemakkelijk!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment