Vispapillot Met Mozzarella Tomaat En Spinazie
Niveau
Gemiddeld
Tijd
10 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Vispapillot met mozzarella, tomaat en spinazie

Een gerecht waar je weinig werk aan hebt, dat is deze vispapillot. ‘En papillotte’ is een klassieke ovenbereiding, waarin je ingrediënten in een ‘pakketje’ in de oven gaart. Smaken en geuren komen hierdoor samen én het is bovendien ontzettend simpel!

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept vispapillot met mozzarella, tomaat en spinazie

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
25 min
Totale tijd
35 min
1
Verwarm de oven voor op 180ºC. Halveer de cherrytomaten en de olijven. Snijd de basilicum fijn, de mozzarella in plakjes en de citroen in partjes.
2
Leg twee stukken bakpapier naast elkaar op een bakplaat en verdeel hierover de spinazie. Leg hier de stukken kabeljauw op en bestrooi met zeezout. Leg op ieder stuk vis 1 plakje mozzarella en verdeel de cherrytomaten en olijven hierover. Strooi de basilicum en oregano over het geheel en leg als laatste een partje citroen op de vis.
3
Vouw het vispakketje dicht met het bakpapier en bak 25 min. in de oven. Haal uit de oven en serveer eventueel met extra mozzarella.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Vis

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via