Vispapillot Met Mozzarella Tomaat En Spinazie
Niveau
Gemiddeld
Tijd
10 min

Vispapillot met mozzarella, tomaat en spinazie

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
25 min
Totale tijd
35 min
1
Verwarm de oven voor op 180ºC. Halveer de cherrytomaten en de olijven. Snijd de basilicum fijn, de mozzarella in plakjes en de citroen in partjes.
2
Leg twee stukken bakpapier naast elkaar op een bakplaat en verdeel hierover de spinazie. Leg hier de stukken kabeljauw op en bestrooi met zeezout. Leg op ieder stuk vis 1 plakje mozzarella en verdeel de cherrytomaten en olijven hierover. Strooi de basilicum en oregano over het geheel en leg als laatste een partje citroen op de vis.
3
Vouw het vispakketje dicht met het bakpapier en bak 25 min. in de oven. Haal uit de oven en serveer eventueel met extra mozzarella.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Vis
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

M. Seekles
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Mediterraans
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Ovengerechten
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via