Liefhebber van pasta pesto? Ga voor een twist en maak tortellini met pesto! De gevulde pasta maken we compleet met een Pesto alla Genovese. De kaas in de saus gaat supergoed samen met de romige kaasvulling van de tortellini van Grand’Italia.
Tip: wil je wat extra’s aan het gerecht toevoegen? Rooster dan wat pijnboompitten (rond de 15 gram) en gebruik deze om de tortellini te garneren. Wil je wat extra’s aan het gerecht toevoegen? Rooster dan wat pijnboompitjes (ca. 15 gram) en gebruik deze om de tortellini te garneren.
Eén van de vele pastasoorten die de Italiaanse keuken kent, is tortellini. Kleine ringvormige pasta met een heerlijke vulling. Je kan deze pastasoort combineren met je favoriete saus, of verwerken in een soep recept of salade recept. Zo geef je een lekkere en vullende twist aan je gerechten! Heb je wat tortellini in huis gehaald, maar weet je niet goed wat je ermee kan maken? Wij helpen je graag een handje!
Zo is deze tortellini met Pesto een heerlijk pasta recept. Het is makkelijk, snel gemaakt en gewoonweg lekker van smaak. Met maar 4 ingrediënten heb je dit gerecht al gemaakt. Perfect voor een doordeweekse avond wanneer je weinig tijd hebt om te koken, maar wel zin hebt in een smaakvolle maaltijd! Deze tortellini met pesto-ricottasaus is een ander voorbeeld van een snel en makkelijk recept. De tortellini maken we compleet met een romige pesto-ricottasaus, vleestomaten, courgette, pistachenoten en Parmezaanse kaas. Meer heb je niet nodig!
Een frisse maaltijd maken met tortellini? Dat kan zeker! Ga voor deze tortellini salade met rode pesto, spinazie, courgette en burrata. Dit gerecht is perfect als lichte avondmaaltijd of als een fris lunch recept. Juist een gerecht met warme smaken? Kies dan tortellini met pompoen, salie en burrata. Een romig gerecht boordevol smaak dat in een mum van tijd op tafel staat. Perfect voor een herfstachtige dag!
Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment