Ingrediënten

1 persoon
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
2u 0min
Totale tijd
2u 10min
1
Verwarm de oven voor op 120°C en bekleed de bakplaat met bakpapier.
2
Halveer de cherrytomaten en leg ze met de snijkant naar boven op de bakplaat.
3
Besprenkel de tomaten met olijfolie en bestrooi ze vervolgens met zout en suiker. Pers de knoflook en verdeel deze samen met de tijm over de tomaten.
4
Plaats de bakplaat in het midden van de oven gedurende 2 uur om de tomaten te drogen.
5
Laat de tomaten afkoelen en bewaar ze vervolgens met de smaakmakers in een pot met een afsluitbare deksel. Vul de pot met olijfolie tot de tomaten onder de olie staan.

Meer inspiratie

Groente torentje met halloumi en rode bieten spread
Bijgerechten
Groente torentje met halloumi en rode bieten spread
15 min
Wortelen uit de oven met kikkererwten en venkel
Hoofdgerechten
Wortelen uit de oven met kikkererwten en venkel
15 min
Romige sajoer boontjes
Bijgerechten
Romige sajoer boontjes
20 min
Courgetti Met Spekjes En Parmezaanse Kaas
Hoofdgerechten
Courgetti met spekjes en Parmezaanse kaas
15 min
Geroosterde Wortels Met Harissa En Tahin Yoghurtsaus
Bijgerechten
Geroosterde wortels met harissa en tahin-yoghurtsaus
10 min
Zoete Bietensoep Met Sinaasappel
Voor- & tussengerechten
Zoete bietensoep met sinaasappel
15 min
Gevulde Avocado Caprese
Voor- & tussengerechten
Gevulde avocado caprese
20 min
Avocado Courgette Soep Met Feta
Lunch & brunch
Avocado-courgette soep met feta
30 min
Gevulde Courgette Met Couscous En Geitenkaas
Hoofdgerechten
Gevulde courgette met couscous en geitenkaas
35 min
Salade Met 5 Bereidingen Van Mais
Lunch & brunch
Salade met 5 bereidingen van maïs
15 min
Kokos Bloemkoolrijst Met Garnalen
Hoofdgerechten
Kokos-bloemkoolrijst met garnalen
30 min
Carpaccio Van Bieten En Radijs
Voor- & tussengerechten
Carpaccio van bieten en radijs
15 min
Bloemkoolkibbeling Met Aardappelpartjes
Hoofdgerechten
Bloemkoolkibbeling met aardappelpartjes
30 min
Gegrilde Vis Met Groenten Uit De Oven
Hoofdgerechten
Gegrilde vis met groenten uit de oven
20 min
Home Made Kimchi
Bijgerechten
Home-made kimchi
20 min
Gevulde Paprikas Met Rijst Kippendij En Chorizo
Hoofdgerechten
Gevulde paprika’s met rijst, kippendij en chorizo
25 min
Asperge Speciaal Met Een Zelfgemaakte Dressing
Van Eigen Bodem
Asperge ‘speciaal’ met een zelfgemaakte dressing
15 min
Bloemkoolsalade
Hoofdgerechten
Bloemkoolsalade
10 min
Gevulde Portobello Met Geitenkaas En Pistache Peterselie Pesto
Voor- & tussengerechten
Gevulde portobello met geitenkaas en pistache-peterselie pesto
5 min
Varkenshaas Met Geroosterde Pompoen En Cranberrysaus
Hoofdgerechten
Varkenshaas met geroosterde pompoen en cranberrysaus
35 min
Aubergine Uit De Oven Met Tomaat Couscous En Walnoten
Hoofdgerechten
Aubergine uit de oven met tomaat, couscous en walnoten
45 min
Gegrilde Auberginekrans Met Pommes Duchesse
Voor- & tussengerechten
Gegrilde auberginekrans met pommes duchesse
30 min
Zelfgemaakte Vissticks Met Bloemkoolpuree
Hoofdgerechten
Zelfgemaakte vissticks met bloemkoolpuree
20 min
Gekruide Bloemkool Uit De Oven
Bijgerechten
Gekruide bloemkool uit de oven
30 min
Gebakken Bloemkool Met Appel En Brie
Hoofdgerechten
Gebakken bloemkool met appel en brie
15 min

Allergenen

Dit recept bevat geen allergenen

    Voedingswaarden

    Per 1 persoonsportie

    Voedingswaarden

    Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

    Vind je dit leuk?

    Reacties

    Geef een reactie

    Over dit recept

    Gerecht
    Bijgerechten
    Cuisine
    Mediterraans
    Italiaans
    Diëten
    Vegetarisch
    Vrij van vlees
    Vrij van vis
    Vegan
    Soort
    Groenten

    Gemaakt door Eatertainment

    Delen via