Oven Gedroogde Tomaten
Niveau
Beginner
Tijd
10 min

Oven gedroogde tomaten

Ingrediënten

1 persoon
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
2u 0min
Totale tijd
2u 10min
1
Verwarm de oven voor op 120°C en bekleed de bakplaat met bakpapier.
2
Halveer de cherrytomaten en leg ze met de snijkant naar boven op de bakplaat.
3
Besprenkel de tomaten met olijfolie en bestrooi ze vervolgens met zout en suiker. Pers de knoflook en verdeel deze samen met de tijm over de tomaten.
4
Plaats de bakplaat in het midden van de oven gedurende 2 uur om de tomaten te drogen.
5
Laat de tomaten afkoelen en bewaar ze vervolgens met de smaakmakers in een pot met een afsluitbare deksel. Vul de pot met olijfolie tot de tomaten onder de olie staan.

Allergenen

Dit recept bevat geen allergenen

    Voedingswaarden

    Per 1 persoonsportie

    Voedingswaarden

    Vind je dit leuk?

    Reacties
    Plaats nieuwe reactie

    Geef een reactie

    Over dit recept

    Gerecht
    Bijgerechten
    Cuisine
    Mediterraans
    Italiaans
    Soort
    Groenten
    Voorkeuren
    Vrij van vis
    Vegetarisch
    Vrij van vlees
    Vegan

    Gemaakt door Eatertainment

    Delen via