Ovenschotel Bloemkool Room Met Gehakt
Niveau
Gemiddeld
Tijd
10 min

Ovenschotel bloemkool-room met gehakt

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
45 min
Totale tijd
55 min
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de bloemkoolroosjes ca. 5 min voor in een pan met water. Sla deze stap over voor een resultaat met meer bite.
2
Snipper de ui en fruit deze kort aan in een hapjes- of braadpan. Voeg hier vervolgens het gehakt aan toe en bak rul.
3
Vet een ovenschaal in en verdeel de helft van de aardappelschijfjes over de bodem. Verdeel hierover het gehakt en de bloemkoolroosjes.
4
Meng de kruidenmix met koud water en kookroom. Roer goed door. Voeg daarna het ei toe en roer nogmaals goed door.
5
Schenk ¾ van het kruidenmengsel gelijkmatig over de ovenschotel. Verdeel de andere helft van aardappelschijfjes hierover en laat 2 min. staan. Schenk het overgebleven deel van de kruidenmix over de ovenschotel.
6
Bak de ovenschotel in 45 min. in het midden van de oven gaar en goudbruin.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Soja
  • Ei
  • Gluten
  • Mosterd
  • Selderij
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Hollands
Soort
Romige gerechten
Aardappel
AGV
Ovengerechten
Voorkeuren
Bevat vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via