In samenwerking met:
OSB Vis Pasta Aglio Olio Met Een Notenkorst Kabeljauw (1)
Niveau
Gemiddeld
Tijd
15 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Pasta aglio olio met een notenkorst kabeljauw

Pasta aglio olio, wij bereiden de simpele en zeer populaire pasta met knoflook en olie en maken ‘m af met chilivlokken en Parmezaanse kaas. De noten in combinatie met de mosterd en kruidenmix zorgen samen voor een heerlijke knapperige en zoute korst voor op de kabeljauw.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Recept pasta aglio olio met een notenkorst kabeljauw

Kookmodus
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
25 min
Totale tijd
40 min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor op 180ºC. Maal de pistachenoten, mosterd, 1 el olijfolie, Verstegen ocean blend voor vis en 5/7 van de peterselie in de keukenmachine fijn. Bedek de bovenkant van de kabeljauwfilets met het notenmengsel. Leg de vis in een ovenschaal en bak 25 min. in de oven.
2
Leg de cherrytomaten op een met bakpapier beklede bakplaat en rooster 20 min. in de oven.
3
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Pel en snijd de knoflook fijn. Verhit de overige olijfolie in een pan en bak de knoflook 3 min. op laag vuur. Zorg ervoor dat de knoflook niet aanbrandt. Voeg de tagliatelle en het zout toe en schep om. Snijd de overige peterselie fijn en rasp de Parmezaanse kaas.
5
Verdeel de pasta over de borden, gevolgd door de kabeljauw en garneer met Parmezaanse kaas, chilivlokken, cherrytomaten, peterselie en zwarte peper.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Mosterd
  • Pinda
  • Sesamzaad
  • Gluten
  • Vis
  • Ei
  • Melk
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via