OSB Vis Pasta Aglio Olio Met Een Notenkorst Kabeljauw (1)
Niveau
Gemiddeld
Tijd
15 min

Pasta aglio olio met een notenkorst kabeljauw

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
25 min
Totale tijd
40 min
1
Verwarm de oven voor op 180ºC. Maal de pistachenoten, mosterd, 1 el olijfolie, Verstegen ocean blend voor vis en 5/7 van de peterselie in de keukenmachine fijn. Bedek de bovenkant van de kabeljauwfilets met het notenmengsel. Leg de vis in een ovenschaal en bak 25 min. in de oven.
2
Leg de cherrytomaten op een met bakpapier beklede bakplaat en rooster 20 min. in de oven.
3
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Pel en snijd de knoflook fijn. Verhit de overige olijfolie in een pan en bak de knoflook 3 min. op laag vuur. Zorg ervoor dat de knoflook niet aanbrandt. Voeg de tagliatelle en het zout toe en schep om. Snijd de overige peterselie fijn en rasp de Parmezaanse kaas.
5
Verdeel de pasta over de borden, gevolgd door de kabeljauw en garneer met Parmezaanse kaas, chilivlokken, cherrytomaten, peterselie en zwarte peper.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Pinda
  • Vis
  • Ei
  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Mosterd
  • Melk
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Eric Hoyer.
Sam van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Italiaans
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Pasta
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via