Print opties

Sluiten

Pasta aglio olio met een notenkorst kabeljauw

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
25 min
Totale tijd
40 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180ºC. Maal de pistachenoten, mosterd, 1 el olijfolie, Verstegen ocean blend voor vis en 5/7 van de peterselie in de keukenmachine fijn. Bedek de bovenkant van de kabeljauwfilets met het notenmengsel. Leg de vis in een ovenschaal en bak 25 min. in de oven.
2
Leg de cherrytomaten op een met bakpapier beklede bakplaat en rooster 20 min. in de oven.
3
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Pel en snijd de knoflook fijn. Verhit de overige olijfolie in een pan en bak de knoflook 3 min. op laag vuur. Zorg ervoor dat de knoflook niet aanbrandt. Voeg de tagliatelle en het zout toe en schep om. Snijd de overige peterselie fijn en rasp de Parmezaanse kaas.
5
Verdeel de pasta over de borden, gevolgd door de kabeljauw en garneer met Parmezaanse kaas, chilivlokken, cherrytomaten, peterselie en zwarte peper.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.