Pasta Bolognese
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min

Pasta bolognese

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Snipper de ui fijn en pers het teentje knoflook. Snijd de prei in halve ringen, de winterpeen in blokjes van 1 bij 1 cm. en de bleekselderij in halve maantjes.
3
Verhit de olie in een koekenpan en bak de groenten, knoflook en Italiaanse kruiden 3 min. aan. Voeg het gehakt, de sojasaus, tabasco en tomatenpuree toe en bak 5 min. mee.
4
Voeg vervolgens de tomatenblokjes toe aan het gehakt en laat de saus 10 min. op laag vuur koken. Breng op smaak met peper en balsamico azijn.
5
Verdeel de fusilli over de borden en schep de saus over de pasta. Strooi de kaas over de pasta bolognese.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sulfiet
  • Selderij
  • Melk
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Italiaans
Diëten
Balans
Eiwitrijk
Soort
Pasta
Voorkeuren
Bevat vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via