Pasta Bolognese
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min
Bevat vlees
Vrij van vis

Pasta bolognese

Pasta bolognese doet het altijd goed. De pasta is vaak snel klaar en bevat allerlei lekkere groenten. In deze pasta bolognese zit onder andere winterpeen, bleekselderij en prei. Heb jij nog restjes groenten liggen? Verwerk ze dan vooral in een pasta bolognese.

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept pasta bolognese

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Snipper de ui fijn en pers het teentje knoflook. Snijd de prei in halve ringen, de winterpeen in blokjes van 1 bij 1 cm. en de bleekselderij in halve maantjes.
3
Verhit de olie in een koekenpan en bak de groenten, knoflook en Italiaanse kruiden 3 min. aan. Voeg het gehakt, de sojasaus, tabasco en tomatenpuree toe en bak 5 min. mee.
4
Voeg vervolgens de tomatenblokjes toe aan het gehakt en laat de saus 10 min. op laag vuur koken. Breng op smaak met peper en balsamico azijn.
5
Verdeel de fusilli over de borden en schep de saus over de pasta. Strooi de kaas over de pasta bolognese.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Soja
  • Gluten
  • Sulfiet
  • Selderij

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via