Niveau
Gemiddeld
Tijd
25 min

Pasta vega met groene pesto en mozzarella

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
1
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de ui in halve ringen en de knoflook fijn. Halveer de cherrytomaatjes en snijd de courgette in dunne plakjes.
2
Verhit een pan met een scheutje olie en bak de courgette met de knoflook gaar. Zet de courgette apart. Giet de pasta af en houd wat kookvocht apart.
3
Verhit een pan met een scheutje olie en voeg de rode ui en cherrytomaatjes toe en bak kort. Voeg de uitgelekte pasta, gebakken courgette, pesto toe en meng goed door. Voeg optioneel wat kookvocht toe.
4
Laat de mozzarellabolletjes uitlekken. Verdeel de pasta over de borden. Garneer met mozzarellabolletjes en geraspte kaas. top af met wat blaadjes basilicum.