Print opties

Sluiten

Pasta vega met groene pesto, tomaat en mozzarella

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de ui in halve ringen en de knoflook fijn. Halveer de cherrytomaatjes en snijd de courgette in dunne plakjes.
2
Verhit een pan met een scheutje olie en bak de courgette met de knoflook gaar. Zet de courgette apart. Giet de pasta af en houd wat kookvocht apart.
3
Verhit een pan met een scheutje olie en voeg de rode ui en cherrytomaatjes toe en bak kort. Voeg de uitgelekte pasta, gebakken courgette, pesto toe en meng goed door. Voeg optioneel wat kookvocht toe.
4
Laat de mozzarellabolletjes uitlekken. Verdeel de pasta over de borden. Garneer met mozzarellabolletjes en geraspte kaas. top af met wat blaadjes basilicum.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.