Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
50 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
1u 10min
1
Verwarm de oven voor op 200˚C. Leg de paprika’s met snijkant naar beneden op een bakplaat en zet 20-25 minuten in de oven, tot het vel zwart begint te worden. Doe de paprika’s in een plastic zak, sluit die goed af en laat 10 minuten liggen. Haal de paprika’s uit de zak, verwijder het vel en snijd het vruchtvlees in reepjes.
2
Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de ui 2 minuten. Voeg knoflook toe en bak 1 minuut mee. Bak de tomaten, paprika en olijven kort mee en laat nog 10 minuten pruttelen. Breng op smaak met peper en zout.
3
Breng voor de polenta het water met het zout aan de kook, voeg al roerend de polenta toe en blijf op laag vuur roeren, tot de polenta gaar is. Roer de roomboter en de Parmezaanse kaas door de polenta.
4
Gril de biefstuk tot de gewenste gaarheid en snijd in dunne plakjes. Serveer met de romige polenta en de peperonata en garneer met verse basilicum.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Italiaans
Mediterraans
Diëten
Balans
Eiwitrijk
Vrij van vis
Voorkeuren
Bevat vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via