Salade Met Peer Spek En Champignons
Niveau
Beginner
Tijd
15 min

Salade met peer, spek en champignons

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Snijd de champignons in kwarten. Snipper de ui en verhit de helft van de olijfolie in een koekenpan. Bak de ui kort aan en voeg vervolgens de champignons en spekblokjes toe. Bak 5 min.
2
Schil ondertussen de peren en snijd in reepjes. Verhit de overige olijfolie in een andere koekenpan en bak de peer goudbruin. Hak de pecannoten in grove stukken.
3
Verdeel de slamelange over twee borden, gevolgd door de spekblokjes, champignons en ui. Leg hier de peerreepjes op en top af met de pecannoten en gorgonzola.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Noten
  • Pinda

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

kerkhoff
Fleur van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Diëten
Zonder toegevoegde suikers
Soort
Salade
Voorkeuren
Bevat vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via