Deze lauwwarme salade past goed bij een koude, regenachtige herfstdag. De salade met peer, spek en champignons ziet er bovendien erg herfstachtig uit. De combinatie van verschillende smaken is er eentje die je zeker een keer moet hebben geprobeerd.
Mijn menuplanner
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten
Recept salade met peer, spek en champignons
Kookmodus
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
Kookmodus
1
Snijd de champignons in kwarten. Snipper de ui en verhit de helft van de olijfolie in een koekenpan. Bak de ui kort aan en voeg vervolgens de champignons en spekblokjes toe. Bak 5 min.
2
Schil ondertussen de peren en snijd in reepjes. Verhit de overige olijfolie in een andere koekenpan en bak de peer goudbruin. Hak de pecannoten in grove stukken.
3
Verdeel de slamelange over twee borden, gevolgd door de spekblokjes, champignons en ui. Leg hier de peerreepjes op en top af met de pecannoten en gorgonzola.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment