Print opties

Sluiten

Salade met peer, spek en champignons

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediƫnten

2 personen
Ingrediƫnten
1
Snijd de champignons in kwarten. Snipper de ui en verhit de helft van de olijfolie in een koekenpan. Bak de ui kort aan en voeg vervolgens de champignons en spekblokjes toe. Bak 5 min.
2
Schil ondertussen de peren en snijd in reepjes. Verhit de overige olijfolie in een andere koekenpan en bak de peer goudbruin. Hak de pecannoten in grove stukken.
3
Verdeel de slamelange over twee borden, gevolgd door de spekblokjes, champignons en ui. Leg hier de peerreepjes op en top af met de pecannoten en gorgonzola.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.