Saladebowl Met Groenten En Granen Van Annemax
Niveau
Gemiddeld
Tijd
25 min

Saladebowl met groenten en granen van Anne&Max

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten salade
Ingrediënten citroenvinaigrette
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
1
Bereid de farro volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schil ondertussen de wortels en kook deze beetgaar in een pan met water.
2
Rasp de gele schil van de citroen en pers uit. Meng voor de vinaigrette de citroenrasp en het sap met de honing. Voeg hier de olijfolie aan toe en roer goed door. Dit is meer citroenvinaigrette dan nodig voor de salade. Bewaar de overgebleven citroenvinaigrette in de koelkast en gebruik als dressing bij een andere salade.
3
Snijd de zongedroogde tomaten en rode bieten in reepjes. Meng de farro in een kom met de rucola, geroosterde paprika, zongedroogde tomaatjes, rode bieten en de citroenvinaigrette.
4
Verdeel de salade over 2 kommen. Verdeel de gerookte tofu en de harissa hummus over de kommen met salade. Leg hier de wortels op. Top af met pittenmix, croutons, zwarte olijven en granaatappelpitjes.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Melk
  • Noten
  • Soja
  • Pinda

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Lunch & brunch
Cuisine
Mediterraans
Diëten
Koolhydraatarm
Soort
Salade
Bowls
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via