Bereid de farro volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schil ondertussen de wortels en kook deze beetgaar in een pan met water.
2
Rasp de gele schil van de citroen en pers uit. Meng voor de vinaigrette de citroenrasp en het sap met de honing. Voeg hier de olijfolie aan toe en roer goed door. Dit is meer citroenvinaigrette dan nodig voor de salade. Bewaar de overgebleven citroenvinaigrette in de koelkast en gebruik als dressing bij een andere salade.
3
Snijd de zongedroogde tomaten en rode bieten in reepjes. Meng de farro in een kom met de rucola, geroosterde paprika, zongedroogde tomaatjes, rode bieten en de citroenvinaigrette.
4
Verdeel de salade over 2 kommen. Verdeel de gerookte tofu en de harissa hummus over de kommen met salade. Leg hier de wortels op. Top af met pittenmix, croutons, zwarte olijven en granaatappelpitjes.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.