Deze heerlijke quesadilla is in een handomdraai gemaakt. Dankzij de ingrediënten, zoals parmaham, olijven en mozzarella, waan je je even in Italië. De tortilla’s zijn ook leuk om in kleine stukjes te snijden en te serveren bij een borrel.
Bekijk ook de video op onze Instagram om te zien hoe we de quesadilla hebben gemaakt!
Quesadilla’s zijn tarwe- of maistortilla’s die belegd worden met kaas en allerlei lekkers. Vervolgens worden ze dubbel geklapt en gebakken in een pan. Quesadilla’s worden vaak geserveerd met een pittige salsa, chilisaus of guacamole. De Nederlandse vertaling van quesadilla is ‘klein kaasding’.
Wanneer de kaas is gesmolten kun je de quesadilla gemakkelijk omdraaien in de pan. Mocht je hier moeite mee hebben kun je de quesadilla ondersteboven op een bord leggen en vervolgens weer terug in de pan schuiven.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment