Hoe leuk is het om aan de slag te gaan met het zelf maken van ijsjes? Deze Snickers ijsjes zijn hier perfect voor! Je maakt ze met banaan, pindakaas, pinda’s en pure chocolade. Gezondere ijsjes dan wanneer je ze in de winkel koopt! Nadat je de ijsjes gemaakt hebt, zet je ze voor 3 uur in de vriezer om op te stijven. Kan je daarna genieten van jouw zelfgemaakte ijsje!
Is een Snickers jouw favoriete tussendoortje? Wij begrijpen wel waarom! Deze chocolade snack bestaat uit een luchtige vulling, karamel en pinda’s met daaromheen een laagje melkchocolade. Al in 1930 kwam de reep in Amerika op de markt, en inmiddels kan je het over heel de wereld kopen. Ontzettend fijn, want Snickers is één van onze favoriete snacks!
Naast dat je een reep Snickers kan eten als tussendoortje, maak je er ook heerlijke recepten mee. Dit snickers ijs is hier een heel mooi voorbeeld van, maar ook dit schepijs in de vorm van Snickers ijs met gezouten karamel is echt een aanrader. Je maakt het van vanille-ijs waar je chocolade, pinda’s, nougat, karamelfudge en gezouten karamelsaus aan toevoegt. Mix dit geheel goed en zet het voor minimaal 1 uur in de vriezer om op te stijven. Vervolgens kan je het ijs al serveren. Hoe makkelijk is dat? Serveer het met nog wat extra gezouten karamelsaus en het genieten kan beginnen!
Ook deze gezonde snickerkoekjes zijn echt een aanrader wanneer je dol bent op Snickers. Je maakt de koekjes met amandelmeel, wat zorgt voor een bewustere keuze. Daarnaast maak je dadelkaramel wat je verdeelt over de zelfgemaakte koekjes. Top af met grof gehakte pinda’s en verdeel hier de gesmolten chocolade overheen. Zet in de koelkast zodat de chocolade kan uitharden en vervolgens kan je al aanvallen en proeven van jouw zelfgemaakte koekjes!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment