Print opties

Sluiten

Snickers ijs

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
3u 0min
Totale tijd
3u 20min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Bekleed een bord of kleine (bak)plaat met bakpapier. Smelt de pure chocolade samen met de kokosolie au bain-marie in een hittebestendige kom boven een pan met een laag kokend water. Zorg ervoor dat de kom het water niet raakt. Roer regelmatig door tot de chocolade gesmolten is.
2
Halveer de bananen en prik er voorzichtig een ijsstokje in. Verdeel de pindakaas over de bananen en bedek de pindakaas met de pinda’s.
3
Dip de ijsjes in de pure chocolade zodat de pinda’s helemaal bedekt zijn met een laagje chocolade en leg voorzichtig op de bakplaat. Verdeel er een beetje zeezout overheen en zet voor 3 uur in de vriezer.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.