Spaghetti bolognese
Niveau
Gemiddeld
Tijd
30 min
Bevat vlees
Vrij van vis

Spaghetti bolognese

Een heerlijke spaghetti bolognese is geliefd bij menigeen. De tomatensaus in combinatie met gehakt, spaghetti en in dit geval ook een lekkere salade is onweerstaanbaar. Top af met wat Parmezaanse kaas en je hebt een maaltijd om van te smullen!

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept spaghetti bolognese

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
1
Snipper de ui en halveer de cherrytomaten. Houd de helft van de tomaatjes apart voor in de salade.
2
Verwarm de olijfolie in een pan en fruit de ui met de overige cherrytomaat aan gedurende 1 min. Voeg dan het rundergehakt toe en bak dit rul. Voeg vervolgens de tomatensaus en het bouillonblokje toe. Laat het geheel 8 min. op laag vuur koken.
3
Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Was de sla en scheur in kleinere stukken. Voeg de overige helft van de cherrytomaten en de olijven toe aan de sla. Maak een dressing van de extra vergine olijfolie, witte wijnazijn, kruiden, zout en de poedersuiker. Schenk de dressing over de salade.
4
Garneer tot slot de pasta en de salade met Parmezaanse kaas.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk
  • Sulfiet
  • Selderij

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Italiaans
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Pasta
Voorkeuren
Bevat vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via