Spaghetti bolognese
Niveau
Gemiddeld
Tijd
30 min

Spaghetti bolognese

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
1
Snipper de ui en halveer de cherrytomaten. Houd de helft van de tomaatjes apart voor in de salade.
2
Verwarm de olijfolie in een pan en fruit de ui met de overige cherrytomaat aan gedurende 1 min. Voeg dan het rundergehakt toe en bak dit rul. Voeg vervolgens de tomatensaus en het bouillonblokje toe. Laat het geheel 8 min. op laag vuur koken.
3
Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Was de sla en scheur in kleinere stukken. Voeg de overige helft van de cherrytomaten en de olijven toe aan de sla. Maak een dressing van de extra vergine olijfolie, witte wijnazijn, kruiden, zout en de poedersuiker. Schenk de dressing over de salade.
4
Garneer tot slot de pasta en de salade met Parmezaanse kaas.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Gluten
  • Sulfiet
  • Selderij

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Italiaans
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Pasta
Voorkeuren
Bevat vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via