Snipper de ui en halveer de cherrytomaten. Houd de helft van de tomaatjes apart voor in de salade.
2
Verwarm de olijfolie in een pan en fruit de ui met de overige cherrytomaat aan gedurende 1 min. Voeg dan het rundergehakt toe en bak dit rul. Voeg vervolgens de tomatensaus en het bouillonblokje toe. Laat het geheel 8 min. op laag vuur koken.
3
Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Was de sla en scheur in kleinere stukken. Voeg de overige helft van de cherrytomaten en de olijven toe aan de sla. Maak een dressing van de extra vergine olijfolie, witte wijnazijn, kruiden, zout en de poedersuiker. Schenk de dressing over de salade.
4
Garneer tot slot de pasta en de salade met Parmezaanse kaas.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.