Spaghetti met pompoenblokjes en spek
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min

Spaghetti met pompoenblokjes en spek

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de ui en knoflook schoon en hak fijn.
2
Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan tot ze bruin kleuren, schud ze vanuit de pan op een bord.
3
Bak de plakjes spek 3-4 min. in een droge koekenpan tot ze bruin en knapperig zijn, neem ze uit de pan en leg ze op een stukje keukenpapier om uit te lekken.
4
Maak de pan niet schoon, maar fruit de ui en knoflook 1-2 min. op laag vuur in het vet de spek. Roer de chilivlokken en het venkelzaad erdoor en bak 1 min. mee. Voeg de pompoenblokjes bij het mengsel en bak in 8-10 min. bruin en gaar.
5
Schep de pasta samen met wat kookvocht door de pompoenblokjes en schep 2 min. om.
6
Hak de hazelnoten grof. Verdeel de pasta over de borden, bestrooi met de hazelnoten. Serveer met de plakjes spek en rucola.
Wijntip van Yves

Rode wijn

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Gluten
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Diëten
Balans
Soort
Pasta
Voorkeuren
Bevat vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via