Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de ui en knoflook schoon en hak fijn.
2
Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan tot ze bruin kleuren, schud ze vanuit de pan op een bord.
3
Bak de plakjes spek 3-4 min. in een droge koekenpan tot ze bruin en knapperig zijn, neem ze uit de pan en leg ze op een stukje keukenpapier om uit te lekken.
4
Maak de pan niet schoon, maar fruit de ui en knoflook 1-2 min. op laag vuur in het vet de spek. Roer de chilivlokken en het venkelzaad erdoor en bak 1 min. mee. Voeg de pompoenblokjes bij het mengsel en bak in 8-10 min. bruin en gaar.
5
Schep de pasta samen met wat kookvocht door de pompoenblokjes en schep 2 min. om.
6
Hak de hazelnoten grof. Verdeel de pasta over de borden, bestrooi met de hazelnoten. Serveer met de plakjes spek en rucola.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.