tacos met krokante avocado
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Taco’s met krokante avocado uit de airfryer

In dit recept vullen we taco’s met heerlijk krokant gebakken avocado uit de airfryer. Door de avocado te paneren krijgt deze een krokante buitenkant met een fluweelzachte binnenkant. De aioli voegt extra smaak toe aan het geheel, maar varieer ook eens met pittige, groene salsa of pico de gallo in plaats van de aioli.

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept taco’s met krokante avocado uit de airfryer

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Verwarm de airfryer voor op 180˚C. Snijd de avocado doormidden en verwijder de pit. Schep het vruchtvlees eruit en snijd in repen.
2
Verwarm de airfryer voor op 180˚C. Snijd de avocado doormidden en verwijder de pit. Schep het vruchtvlees eruit en snijd in repen.
3
Haal de reepjes avocado eerst door de bloem, dan door het ei en als laatste door het paneermeel. Bak de avocadoreepjes in 10 min. krokant in de airfryer.
4
Verdeel de rauwkost over een schaal en meng met ½ van de aioli. Grill de tortilla’s kort in een droge grillpan aan beide kanten. Vul de tortilla’s met de rucola, rauwkost en krokante avocado. Ris de blaadjes koriander van de takjes en garneer de tortilla’s met koriander en overige aioli.
5
Snijd de limoen in partjes en serveer deze bij de taco’s.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Selderij
  • Melk
  • Soja
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Gemaakt door Eatertainment

Delen via