Print opties

Sluiten

Taco’s met krokante avocado uit de airfryer

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de airfryer voor op 180˚C. Snijd de avocado doormidden en verwijder de pit. Pel de schil van de avocado en snijd het vruchtvlees in lange plakken.
2
Verdeel de bloem, het ei en paneermeel over drie verschillende borden. Klop het ei los en breng het paneermeel op smaak met peper en zout.
3
Haal de reepjes avocado eerst door de bloem, dan door het ei en als laatste door het paneermeel. Bak de avocadoreepjes in 10 min. krokant in de airfryer.
4
Verdeel de rauwkost over een schaal en meng met ½ van de aioli. Grill de tortilla’s kort in een droge grillpan aan beide kanten. Vul de tortilla’s met de rucola, rauwkost en krokante avocado. Ris de blaadjes koriander van de takjes en garneer de tortilla’s met koriander en overige aioli.
5
Snijd de limoen in partjes en serveer deze bij de taco’s.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.