
Toad in the hole is een klassiek Brits recept. Het werd eigenlijk gebruikt om restjes eten in te verwerken. Je bakt prei en uien goudbruin, schenkt het beslag in een pan, steekt de worstjes en tomaatjes er tussen en bakt het daarna af in de oven. Je kunt natuurlijk ook andere groenten toevoegen om jouw restjes zo op te maken.

Toad in the hole is een rijk en robuust ovengerecht. Zo’n ovenschotel met vlees heeft de nodige tegenstand nodig in het glas. Desalniettemin is het lekker om bij zo’n boers gerecht een beetje verfrissing te bieden.
Tenuta Iuzzolini Ciro bianco heeft dit in zich! Een heerlijke zacht, frisse witte wijn uit het Italiaanse Clabrië genaakt van greco bianco. Net genoeg vettigheid, maar voorla heel veel aanstekelijk fruit en frisse tonen. Met code EATFREE nu gratis thuisbezorgd via Vanouds de Zwaan!
Opzoek naar meer inspiratie? Wij hebben genoeg recepten voor je! Van warme stamppot recepten, een romig pasta pesto recept tot verrassende boerenkool recepten met een twist. Of je nu gaat voor comfort food op een doordeweekse dag of iets speciaals in het weekend, bij Eatertainment vind je altijd iets wat smaakt naar meer!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment