Toad in the hole is een klassiek Brits recept. Het werd eigenlijk gebruikt om restjes eten in te verwerken. Je bakt prei en uien goudbruin, schenkt het beslag in een pan, steekt de worstjes en tomaatjes er tussen en bakt het daarna af in de oven. Je kunt natuurlijk ook andere groenten toevoegen om jouw restjes zo op te maken.
Toad in the hole is een rijk en robuust ovengerecht. Zo’n ovenschotel met vlees heeft de nodige tegenstand nodig in het glas. Desalniettemin is het lekker om bij zo’n boers gerecht een beetje verfrissing te bieden.
Tenuta Iuzzolini Ciro bianco heeft dit in zich! Een heerlijke zacht, frisse witte wijn uit het Italiaanse Clabrië genaakt van greco bianco. Net genoeg vettigheid, maar voorla heel veel aanstekelijk fruit en frisse tonen. Met code EATFREE nu gratis thuisbezorgd via Vanouds de Zwaan!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment