Warme krieltjessalade met groene asperges en linzen
Niveau
Beginner
Tijd
15 min

Warme krieltjessalade met groene asperges en linzen

Ingrediënten

2 personen
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Verwarm 1/3 van de olijfolie in een koekenpan. Voeg de krieltjes samen met rozemarijn, zout en peper toe en bak rondom goudbruin.
2
Verwarm een grillpan met de helft van de overige olijfolie en grill de asperges ca. 5 min. Bestrooi vervolgens met zout.
3
Spoel ondertussen de linzen af en breng op smaak met peper en zout. Snijd de rode biet in blokjes. Meng de linzen met de rode biet, krieltjes en asperges en verdeel de salade over de borden.
4
Snijd de bieslook fijn. Meng de mayonaise met de overgebleven olijfolie en de bieslook. Serveer de salade met de bieslookmayonaise.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Mosterd
  • Soja
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Jet
Jennifer van Eatertainment
JECK
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Lunch & brunch
Hoofdgerechten
Cuisine
Hollands
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Salade
Aardappel
Groene asperges
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via