• Home
  • Lifestyle
  • Makkelijk weekmenu: snelle frittata, bietjes salade en quesadilla’s
Weekmenu
Lifestyle

Makkelijk weekmenu: snelle frittata, bietjes salade en quesadilla’s

Weinig tijd om te koken? In ons snel & simpel weekmenu vind je 7 lekkere en makkelijke recepten die binnen 25 minuten op tafel staan. Boodschappen bestellen? In één klik voeg je alle ingrediënten van een recept toe aan je winkelmandje. Zo heb je in een paar klikken je weekmenu besteld.

Frittata met tomaat, champignon, paprika en feta

Frittata met tomaat, champignon, paprika en feta

Frittata betekent vrij vertaald vanuit het Italiaans gebakken en dat is precies wat we met de eieren en andere ingrediënten zoals paprika, champignons en prei doen. Een lekker en makkelijk vegetarisch eenpansgerecht voor de lunch of het avondeten.

Paella van parelcouscous

Paella van parelcouscous

Dit gerecht is geïnspireerd op paella; een typisch Spaans gerecht met een oorsprong in Valencia. Wij vervangen de traditionele rijst door parelcouscous voor een leuke twist aan dit heerlijke gerecht.

Bietjes salade met mandarijn en walnoot

Bietjes salade met mandarijn en walnoot

Een spannende salade vol smaken, texturen en vitamines! De mandarijntjes zijn een frisse tegenhanger van de bietjes en de witte kaas, walnoten en zelfgemaakte dressing maken de salade helemaal af.

Quesadilla’s met zoete aardappel, avocado en garnalen

Quesadilla’s, een Mexicaans gerecht, zijn onwijs makkelijk te maken en je kunt er eindeloos mee variëren. Het zijn een soort tosti’s van wraps, die je bakt in een droge koekenpan. Wij vullen ze deze keer met zoete aardappel, avocado en garnalen.

Loaded maiskolven met gehakt uit de airfryer

Loaded maiskolven met gehakt uit de airfryer

Zet een verrassend gerecht op tafel met deze loaded maiskolven. Ze zijn snel klaar doordat ze in de airfryer gaan. Een dagje vega? Vervang het gehakt dan door vegetarisch gehakt.

Haricots Verts Salade Met Knapperige Ham

Haricots verts salade met knapperige ham

Deze salade van haricots verts, ook wel bekend als de chique versie van sperziebonen, is ideaal als lunch, bijgerecht of lichte avondmaaltijd. Door de haricots verts kort te koken blijven ze lekker crunchy, heerlijk in combinatie met de knapperig gebakken rauwe ham.

Mexicaanse viswrap met bonensalsa en rode kool

In de Mexicaanse keuken worden vaak groenten of fruit ingelegd in bijvoorbeeld azijn of limoensap. In dit recept gebruiken we rode kool en rode ui. Hierdoor krijgt het gerecht een lekkere zure ‘kick’, wat goed samengaat met de pittige bonensalsa en kruidige kabeljauw.

Meer inspiratie? Bekijk een van onze andere weekmenu’s: balans, vegetarisch of een combi van vlees, vis en vega. Of bekijk al onze recepten.

Vind je dit leuk?

Over dit onderwerp

Soort
Weekmenu

Gemaakt door Eatertainment

Delen via