Quesadilla’s, een Mexicaans gerecht dat makkelijk te maken is en je kunt er eindeloos mee variëren. Het zijn een soort tosti’s van wraps, die je bakt in een droge koekenpan. Wij vullen ze deze keer met zoete aardappel, avocado en garnalen.
Even geen vlees of vis? Probeer dan eens de vega variant van quesadilla!
De verdejo druif kent zijn oorsprong in Noord-Afrika ook al is deze onlosmakelijk verbonden iaan zijn noordelijke buurman Spanje. Deze druif is ook één van de weinige waarvan de productie in 1 land plaatsvindt en bijna allemaal uit 1 streek namelijk Rueda.
Bodega Pedro Escudero The Maker: 3 maanden gerijpt op de gist. Zuiver met bijzonder zachte zuren. In de smaak tonen van jasmijn, ananas, perzik en sinaasappelschil. Elegante en delicate expressie van verdejo. Met code EATFREE nu gratis thuisbezorgd via Vanouds de Zwaan!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment