Quesadilla’s Met Zoete Aardappel, Avocado En Garnalen
Niveau
Beginner
Tijd
25 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Quesadilla’s met zoete aardappel, avocado en garnalen

Quesadilla’s, een Mexicaans gerecht dat makkelijk te maken is en je kunt er eindeloos mee variëren. Het zijn een soort tosti’s van wraps, die je bakt in een droge koekenpan. Wij vullen ze deze keer met zoete aardappel, avocado en garnalen.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept quesadilla’s met zoete aardappel, avocado en garnalen

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
1
Schil de zoete aardappelen en snijd in stukken. Kook de zoete aardappel in ca. 15 min. zacht. Pureer de zoete aardappel en breng op smaak met peper en zout.
2
Bak ondertussen in een koekenpan met olijfolie de garnalen gaar. Schil en ontpit de avocado en snijd in plakjes.
3
Verwarm een koekenpan. Smeer de tortilla’s voor de helft in met de zoete aardappel puree, beleg met de avocado, de gebakken garnalen en kaas. Vouw de tortilla’s dicht en bak de quesadilla’s in de koekenpan aan beide kanten goudbruin.
4
Snijd de quesadilla’s door de helft en serveer met fijngesneden koriander.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Schaaldieren
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via