Niveau
Beginner
Tijd
25 min

Quesadilla’s met zoete aardappel, avocado en garnalen

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
1
Schil de zoete aardappelen en snijd in stukken. Kook de zoete aardappel in ca. 15 min. zacht. Pureer de zoete aardappel en breng op smaak met peper en zout.
2
Bak ondertussen in een koekenpan met olijfolie de garnalen gaar. Schil en ontpit de avocado en snijd in plakjes.
3
Verwarm een koekenpan. Smeer de tortilla’s voor de helft in met de zoete aardappel puree, beleg met de avocado, de gebakken garnalen en kaas. Vouw de tortilla’s dicht en bak de quesadilla’s in de koekenpan aan beide kanten goudbruin.
4
Snijd de quesadilla’s door de helft en serveer met fijngesneden koriander.
Wijntip van Yves

Verdejo

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Gluten
  • Schaaldieren

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Zuid-Amerikaans
Mexicaans
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Wraps & Tortilla's
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via