Bietjes salade met mandarijn en walnoot
Niveau
Gemiddeld
Tijd
15 min

Bietjes salade met mandarijn en walnoot

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Bereid de parelcouscous volgens aanwijzingen op de verpakking en voeg extra het bouillon blokje aan het kookwater toe. Snijd de rode bieten in plakjes en pel de mandarijnen en verdeel in partjes.
2
Pers 1/3 van de mandarijnen uit met een knoflookpers. Voeg hieraan de mosterd, poedersuiker en rode wijnazijn toe. Meng als laatste de olijfolie erdoorheen, tot een gladde dressing.
3
Verdeel de spinazie over een grote schaal of 2 borden. Leg de parelcouscous, plakjes biet en de mandarijn partjes erop. Verkruimel vervolgens de witte kaas over de salade.
4
Garneer de salade met walnoten en granaatappelpitjes en verdeel de dressing over het geheel.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Noten
  • Gluten
  • Sulfiet
  • Mosterd
  • Selderij

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Lunch & brunch
Hoofdgerechten
Cuisine
Midden-Oosters
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Salade
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via