Paella van parelcouscous
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min

Paella van parelcouscous

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Bereid de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg extra het bouillonblokje en de saffraandraadjes toe aan het kookwater.
2
Verwarm een koekenpan met olijfolie en snipper de ui en knoflook. Fruit deze 3 min. in de koekenpan en voeg de zeevruchten, doperwten, parelcouscous, paprikapoeder en de helft van de peterselie fijngesneden toe. Proef en breng op smaak met peper en zout.
3
Snijd de citroen in partjes. Garneer met citroen en de resterende peterselie.
Wijntip van Yves

Verdejo druif

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Soja
  • Vis
  • Ei
  • Gluten
  • Sulfiet
  • Selderij
  • Weekdieren
  • Schaaldieren

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Spaans
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Couscous
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via