Dit gerecht is geïnspireerd op paella; een typisch Spaans gerecht met een oorsprong in Valencia. Wij vervangen de traditionele rijst door parelcouscous voor een leuke twist aan dit heerlijke gerecht.
Al meer dan 1000 jaar wordt de Verdejo, witte druivenras, geplant in Spanje en voornamelijk in het een historische wijnstreek Rueda. Deze druif levert frisse, fruitige en zachte witte wijnen op met intense aroma’s. Kenmerken van citrus, meloen en heeft een hoog zuurtegraad.
Valmoro Verdejo: door zijn delicate smaken heeft de paella met zeevruchten een lichte en frisse wijn nodig die zijn aroma’s niet zal overheersen. Deze verdejo heeft een heldere licht gele kleur. Aroma en smaak van limoen, peer, ananas, venkel en anijs met elegante gebalanceerde zuren. Bestel je wijn bij Vanouds de Zwaan met code EATFREE nu gratis thuisbezorgd!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment