Frittata met tomaat, champignon, paprika en feta
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min

Frittata met tomaat, champignon, paprika en feta

Ingrediënten

2 stuks
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Snijd de prei, paprika en champignons in kleine stukken en halveer de cherrytomaatjes. Houd 3 tomaatjes apart ter garnering.
2
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak hier de groenten in met het paprikapoeder en knoflookpoeder. Voeg peper en zout toe naar smaak.
3
Klop de eieren los in een kommetje en voeg wat peper en zout toe. Schenk het eimengsel over de groenten in de pan. Verdeel 35 gr van de feta over de bovenkant van de frittata. Laat met de deksel op de pan op het laagste vuur ongeveer 10 min. stollen.
4
Leg na de 10 min. een groot bord op de pan en keer hierop de frittata om en leg hem via het bord weer terug in de pan. Verdeel nogmaals 35 gr van de feta over de frittata en bak dan nog voor ongeveer 3 min.
5
Top de frittata af met wat rucola, overige feta en cherrytomaatjes.
Wijntip van Yves

Pinot Grigio

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Lunch & brunch
Hoofdgerechten
Cuisine
Italiaans
Diëten
Koolhydraatarm
Eiwitrijk
Soort
Ei
Eenpansgerechten
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via