aardappelsalade ei en groene asperge
Niveau
Gemiddeld
Tijd
25 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Aardappelsalade met ei, groene asperges en Cheesepop Cheddar

In deze aardappelsalade vormen diverse smaken een overheerlijk geheel. We combineren de zachte smaak van aardappel en ei met de frisse smaak van een kwark-dillesaus en het zoute en knapperige van de Cheesepops.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept aardappelsalade met ei, groene asperges en cheesepop cheddar

Kookmodus
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
Kookmodus
1
Breng 2 pannen met water aan de kook. Halveer de krieltjes en kook in 10 min. gaar in één pan en giet af. Kook de eieren in 6 min. zacht in de andere pan. Laat de eieren schrikken onder koud water, pel en snijd doormidden.
2
Verhit olijfolie in een pan en bak de aspergetips in 4 min gaar. Schil ondertussen de komkommer maar laat telkens een deel van de schil ongeschild voor een speels effect. Snijd de komkommer in plakjes.
3
Meng de kwark, mayonaise, de helft van de dille, 10 gram van de kappertjes, het sap van de citroen, een snufje zout en de helft van de peper in een keukenmachine tot een gladde saus.
4
Verdeel de dillesaus over een grote schaal. Voeg de krieltjes, eieren, komkommer, aspergetips, overige kappertjes en Cheesepop Cheddar toe. Maak af met het overige zout, peper en dille.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Mosterd
  • Ei
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?