Print opties

Sluiten

Aardappelsalade met ei, groene asperges en Cheesepop Cheddar

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Breng 2 pannen met water aan de kook. Halveer de krieltjes en kook in 10 min. gaar in één pan en giet af. Kook de eieren in 6 min. zacht in de andere pan. Laat de eieren schrikken onder koud water, pel en snijd doormidden.
2
Verhit olijfolie in een pan en bak de aspergetips in 4 min gaar. Schil ondertussen de komkommer maar laat telkens een deel van de schil ongeschild voor een speels effect. Snijd de komkommer in plakjes.
3
Meng de kwark, mayonaise, de helft van de dille, 10 gram van de kappertjes, het sap van de citroen, een snufje zout en de helft van de peper in een keukenmachine tot een gladde saus.
4
Verdeel de dillesaus over een grote schaal. Voeg de krieltjes, eieren, komkommer, aspergetips, overige kappertjes en Cheesepop Cheddar toe. Maak af met het overige zout, peper en dille.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.