Print opties

Sluiten

Bloemkoolpizza met gerookte zalm en citroencrème

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 220ºC
2
Snijd de rode ui in dunne ringen. Rasp de schil van de citroen (rasp alleen het gele gedeelte) en pers de citroen uit.
3
Meng de zure room met honing en het sap en de rasp van de citroen. Roer dit tot een glad mengsel. Besmeer vervolgens de bloemkoolbodems met het citroenmengsel.
4
Verdeel de gerookte zalm over de twee pizza’s en strooi de kappertjes en rode ui eroverheen. Bak de pizza gedurende 8 min. in de oven.
5
Haal de dille van de takjes en verdeel samen met de rucola over de pizza’s.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.