Er is niets zo lekker als een klassieke cookie dough, maar dit recept is onweerstaanbaar! De cookie dough brioche rolls maken we met vers crossaintdeeg, waarbij we het luchtige deeg vullen met zoet koekjesdeeg. Het resultaat? Het allerbeste recept dat je móet proberen.
Je hebt vast wel eens gehad dat je tijdens het bakken van koekjes wat proeft van het deeg. Dat snappen we, want dat deeg is mega lekker. Het is alleen niet heel gezond, omdat het rauw ei bevat. Gelukkig heb je cookie dough! Eetbaar koekjesdeeg gemaakt zonder rauwe ingrediënten. Het klinkt misschien gek om rauw koekjesdeeg te eten, maar het is écht onwijs lekker. Bovendien kan je cookie dough weer gebruiken voor tal van andere recepten, zoals deze chocolate chip cookies of de cookie dough brioche rolls.
Deze cookie dough brioche rolls zijn onwijs lekker en helemaal niet zo moeilijk om te maken. Wil je naast dit goddelijke recept nog andere onweerstaanbare recepten maken? Dan hebben wij nog genoeg gerechten om te proberen! Deze miso karamel taart is zo’n recept dat je gemaakt moet hebben. De combinatie van zoete karamel met een hartig vleugje miso is heerlijk. Ook aan te raden is deze New York style cheesecake met chocolate chip cookies. We gaan in dit recept voor een bodem gemaakt van chocolate chip cookies en toppen het af met, hoe kan het ook anders, nóg meer chocolate chip cookies.
Een andere guilty pleasure die je wilt proeven zijn deze crème brûlée donuts. Lekker luchtig en zoet vanbinnen, knapperig vanbuiten. De romige custard vulling is vol van smaak en de knapperige suikerlaag aan de buitenkant zorgt voor een lekkere bite. Deze churros cheesecake mag er ook zijn. Gemaakt van crossaintdeeg, een romige vulling en afgetopt met karamelsaus en kaneelsuiker zorgt voor een smeuïg eindresultaat.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment