Zacht en luchtig vanbinnen, knapperig vanbuiten. Deze crème brûlée donuts hebben het allemaal! De romige custard vulling en de knapperige suikerlaag zijn een match made in heaven met de zachte donuts.
Met een goed basisrecept maak je heel gemakkelijk je eigen donuts. Lekker luchtig, vol van smaak en ook nog eens leuk om zelf te maken! Of je nu voor naturel donuts gaat of je eigen draai eraan geeft met een speciale vulling of lekkere topping, met deze donut recepten wil je nooit meer anders. Het makkelijkste om te maken zijn natuurlijk naturel donuts. De klassieke met een laagje suiker on top. Het kost even wat tijd om het deeg te maken doordat het meerdere keren moet rijzen, maar eenmaal gemaakt en geproefd ben je dat allemaal allang vergeten! Vanuit deze basis kan je verschillende kanten op met donuts.
Staat er een feestje op de planning? Maak dan deze feestelijke donuts met zelfgemaakt glazuur en vrolijke cakedecoratie. Het oog wil ook wat en met dit recept komt dat zeker goed! Of wat dacht je van deze onweerstaanbare crème brûlée donuts? Met een vulling van zelfgemaakte custard, een knapperige suikerlaag aan de buitenkant en de luchtige donuts heb je een heerlijk recept. Het combineert namelijk het beste van twee werelden: donuts én crème brûlée. Zeker het proberen waard!
Wil je donuts eens proberen met fruit? Ga dan voor deze appeldonuts met speculoos. Met slechts 5 ingrediënten maak je deze heerlijke traktatie al. Even 15 minuten werken, dan 15 minuten wachten en tijd om aan te vallen! Wil je iets gezondere donuts op tafel zetten? Maak dan deze appel donuts met pindakaas en rozijnen. We gebruiken als basis appels die we aftoppen met pindakaas en rozijnen. Zo geniet je op een verantwoorde manier van een lekkere vegan snack. Heerlijk!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment