Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Leg de garnalen in een kom en meng deze met de sambal en sinaasappel marmelade.
2
Snijd de courgette met behulp van een spirelli spiraalsnijder in lange slierten. Pel en snipper de sjalot en knoflook.
3
Maak de zeewiercrumble van de norivel. Verkruimel deze in kleine stukjes en maak eventueel nog wat fijner met een mes. Meng de crumble samen met het sesamzaad en de chilivlokken en zet apart in een schaaltje.
4
Breng water aan de kook en blancheer de broccoliroosjes voor 4 min. Verhit de olie in een pan en fruit de sjalot en knoflook. Voeg de gemarineerde garnalen toe en bak 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de broccoli, courgetti en vissaus toe en bak nogmaals 2 min mee.
5
Serveer in een diep bord en garneer met de kiemgroente en zeewiercrumble.
Tariquet Côtes de Gascogne Premières Grives 2020
Wijntip van Yves

Tariquet Côtes de Gascogne Premières Grives 2020

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Vis
  • Sesamzaad
  • Schaaldieren

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Diëten
Koolhydraatarm
Balans
Vrij van vlees
Voorkeuren
Bevat vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via