Leg de garnalen in een kom en meng deze met de sambal en sinaasappel marmelade.
2
Snijd de courgette met behulp van een spirelli spiraalsnijder in lange slierten. Pel en snipper de sjalot en knoflook.
3
Maak de zeewiercrumble van de norivel. Verkruimel deze in kleine stukjes en maak eventueel nog wat fijner met een mes. Meng de crumble samen met het sesamzaad en de chilivlokken en zet apart in een schaaltje.
4
Breng water aan de kook en blancheer de broccoliroosjes voor 4 min. Verhit de olie in een pan en fruit de sjalot en knoflook. Voeg de gemarineerde garnalen toe en bak 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de broccoli, courgetti en vissaus toe en bak nogmaals 2 min mee.
5
Serveer in een diep bord en garneer met de kiemgroente en zeewiercrumble.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.