Vis, aardappelen en groenten, maar dan anders! Deze heerlijke dorade in zoutkorst wordt geserveerd met een frisse salade en zoete aardappel. Door dit visje te vullen met tijm, peterselie, koriander, sinaasappel en limoen creëer je een geweldige, unieke smaak.
Houd jij ook zo van vis? Dan moet je deze Spaanse paella zeker een keer geprobeerd hebben!
Dorade is een straalvinnige vis, het heeft een volle smaak en is wat vettig. De vis wordt veel gegeten rond het Middellandse zeegebied maar wordt in Nederlands ook steeds populairder.
Een dorade vis kun je makkelijk in zijn geheel in de oven bereiden. Wanneer je de vis hebt bereid zoals jij hem lekker vindt, laat je hem 20 tot 30 minuten garen in de oven.
Groenten die lekker zijn om bij dorade te eten zijn bijvoorbeeld courgette, geroosterde paprika, tomaten en haricots verts. Je kunt kiezen wat jij lekker vindt!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment