Print opties

Sluiten

Dumpling soep met groenten en ei

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Kook de eieren in 6 min. zacht. Laat de eieren schrikken in koud water, pel ze en leg apart. Verwarm de groentebouillon en breng op smaak met de sojasaus.
2
Bereid de dumplings volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de paksoi in de lengte, maak de snijbonen schoon en snijd de wortels in plakjes.
3
Breng een pan met water aan de kook. Gebruik een zeef of vergiet die op de pan kan worden gezet. Vul deze met de groenten en zet bovenop de pan kokend water met de deksel erop. Stoom de groenten gaar in circa 5 min. Zorg ervoor dat de zeef of vergiet het water niet raakt en schep de groenten regelmatig om.
4
Verdeel de groentebouillon over twee grote kommen. Voeg de dumplings en groenten toe aan de bouillon. Snipper de bosui en verdeel over de soep. Snijd de eieren in de lengte doormidden en leg bovenop de groenten. Top de dumpling soep af met Thaise basilicum.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.