Gado gado is een Indonesisch gerecht met groenten. De letterlijke vertaling is mix mix. Het is namelijk een mix van groenten, pindasaus, ei en verkruimelde kroepoek. Er bestaan allerlei varianten. In dit recept is gekozen voor een combinatie van groenten met radijs. Dit geeft een lekker pittige en aardse smaak. De kroepoek wordt geserveerd zonder te verkruimelen. Stevige trek? Serveer het gerecht met rijst!
Rivera wordt gezien als een van de topdomeinen in Apulië. Het familiebedrijf wordt al decennia lang gerund door de familie de Corato. Het domein vindt zijn oorsprong in de DOCG Castel del Monte, gelegen in het noorden van Apulië. Bij deze Gado Gado kies ik voor deze prachtige witte wijn, gemaakt van de lokale Fiano druif. 20% van de wijn vergist op eikenhout, de rest op RVS. Na de fermentatie rijpt de wijn nog 9 maanden op betonnen vaten. Mooi wit fruit met veel complexiteit en fraicheur. Heerlijk! Met de code EATFREE nu gratis thuisbezorgd bij Vanouds de Zwaan.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment