Gado gado salade
Niveau
Gemiddeld
Tijd
30 min

Gado gado salade

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
1
Verhit een pan met een klein laagje water. Maak de peultjes en de wortel schoon. Snijd de wortel in dunne reepjes. Kook de peultjes in 6 min. beetgaar. Voeg de wortel na 3 min. toe en kook mee. Giet de peultjes en wortel af.
2
Verwarm ondertussen een pan met ruim water. Kook de eieren 8-10 min. Laat schrikken onder koud water en pel de eieren en halveer.
3
Was de radijsjes, maak schoon en snijd in dunne plakjes.
4
Serveer de wortel, peultjes, radijsjes, en taugé op een schaal of bord. Leg de eieren en kroepoek erbij. Garneer met koriander en fijngehakte pinda’s. Snijd de limoen in partjes en leg erbij.
5
Verwarm de pindasaus in een steelpannetje. Roer regelmatig door. Serveer de pindasaus bij de gado gado salade.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Schaaldieren
  • Melk
  • Noten
  • Soja
  • Pinda
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Indonesisch
Diëten
Balans
Koolhydraatarm
Soort
Salade
Rijst
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via