Verhit een pan met een klein laagje water. Maak de peultjes en de wortel schoon. Snijd de wortel in dunne reepjes. Kook de peultjes in 6 min. beetgaar. Voeg de wortel na 3 min. toe en kook mee. Giet de peultjes en wortel af.
2
Verwarm ondertussen een pan met ruim water. Kook de eieren 8-10 min. Laat schrikken onder koud water en pel de eieren en halveer.
3
Was de radijsjes, maak schoon en snijd in dunne plakjes.
4
Serveer de wortel, peultjes, radijsjes, en taugé op een schaal of bord. Leg de eieren en kroepoek erbij. Garneer met koriander en fijngehakte pinda’s. Snijd de limoen in partjes en leg erbij.
5
Verwarm de pindasaus in een steelpannetje. Roer regelmatig door. Serveer de pindasaus bij de gado gado salade.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.