Bloemkool, een heerlijke groente waar je allerlei kanten mee op kunt. Wij bereiden deze groente in de oven en bestrijken ‘m vooraf met een mooie mix van kruiden en specerijen die perfect passen bij bloemkool. Genieten maar!
Variatietip: serveer de gekruide hele bloemkool met een heerlijke kaassaus, gebakken aardappelschijfjes en een frisse salade.
Deze heerlijke groente kan je op diverse manieren klaarmaken. Zo hebben wij ook een recept van geroosterde bloemkool met gehaktballen in uienjus!
Kruiden die goed bij bloemkool passen zijn paprikapoeder, komijnpoeder, cayennepeper en knoflookpoeder. Deze kruiden vind je terug in ons recept. Als alternatief kan je eventueel experimenteren met uienpoeder, kerrie, tijm, dragon, peterselie en nootmuskaat.
Voor 1 persoon kan je ongeveer 1/4 bloemkool aanhouden. In ons recept kan je voor 4 personen namelijk 1 bloemkool aanhouden.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment