Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
Bereidingstijd
35 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
35 min
1
Meng de yoghurt, mayonaise en honing tot een egale saus. Pers de de knoflook en voeg toe aan de saus. Breng het geheel op smaak met wat peper en zout.
2
Was de courgette en maak langwerpige plakken met de kaasschaaf. Verwarm een grillpan op het vuur met een klein beetje olie om in te bakken. Gril elke plak courgette ongeveer 2 minuten per kant tot er grillstrepen ontstaan. Leg de gegrilde courgette op een bord en bestrooi met peper en zout. Herhaal tot alle courgetteplakken zijn gegrild.
3
Meng het kikkererwtenmeel, bakpoeder, basterdsuiker, melk, ei en een snufje zout in een beslagkom tot de dikte van een pannenkoekenbeslag. Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag op hoog vuur en vet in met olie. Giet een pollepel beslag in de pan en zorg dat de hele bodem gelijkmatig bedekt is met een dunne laag beslag. Bak iedere pannenkoek aan beide kanten goudbruin. Herhaal tot al het beslag op is. Tip: houd de pannenkoeken warm door ze op een bord te leggen op een pannetje kokend water.
4
Hak de verse peterselie en de amandelen fijn. Beleg de pannenkoeken met 4 plakken courgette en 2 plakken parmaham. Bestrooi het geheel met de peterselie en amandelen. Serveer de pannenkoeken met de zelfgemaakte yoghurt-knoflooksaus. Eet smakelijk!

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Mosterd
  • Melk
  • Noten
  • Pinda
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Hollands
Diëten
Eiwitrijk
Vrij van vis
Voorkeuren
Bevat vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via