In samenwerking met:
Pancake Bowl Met Bosvruchten En Witte Chocolade1
Niveau
Gemiddeld
Tijd
10 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Pancake bowl met bosvruchten en witte chocolade

Heb je pannenkoeken gebakken en nog melk en eieren over? Maak er deze heerlijke pancake bowl mee! Een heerlijk ontbijt of lunch recept dat je gemakkelijk kan mealpreppen, dus maak het vooruit en neem het lekker mee naar werk of school! Afgetopt met bosvruchten, witte chocolade en speculooskruimels is dit een feestelijke start van de dag.  

Benieuwd naar nog meer tips & tricks om te koken met restjes? Samen met Too Good To Go laten we zien hoe!

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden

Pancake bowl met bosvruchten en witte chocolade

Kookmodus
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
25 min
Totale tijd
35 min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor op 180°C (boven- en onderwarmte). Klop de eieren, vanille yoghurt, melk en vanille-extract. Voeg eiwitpoeder, bloem, kristalsuiker en bakpoeder toe en meng tot een glad beslag. Vet de ovenschaaltjes met de ongezouten roomboter in en giet het beslag erin. Bak 10 min. tot de bovenkant goudbruin is en het midden net gestold.
2
Haal de ovenschaaltjes uit de oven, verdeel de diepvries bosvruchten, speculooskruimels en witte chocoladedruppels eroverheen en zet 15 min. terug in de oven.
3
Laat kort afkoelen en serveer direct.
Burrata Perzik Panzanella3

Koken met restjes

Samen met Too Good To Go slaat Eatertainment de handen ineen! Wanneer je een Too Good To Go Verrassingspakket redt, zoals een Boodschappenpakket of Fruitpakket, weet je nooit wat er precies in zit, maar met de juiste inspiratie tover je er zeker iets lekkers mee op tafel. We helpen je graag op weg om zo te leren koken met restjes! 

Ontbijt met pannenkoeken, waarom niet? 

Pannenkoeken recepten alleen maar voor het avondeten? Niet met deze goddelijke recepten! Zo is deze pancake bowl met bosvruchten en witte chocolade onweerstaanbaar lekker. Met maar een paar ingrediënten tover je deze bowl al op tafel. Ook fijn: dit recept is gemakkelijk voor te bereiden en kan je ook makkelijk meenemen naar werk. Heb je wat meer tijd om te genieten van het ontbijt thuis? Maak dan deze pancake cereal met sinaasappel en frambozen. Deze mini pannenkoekjes schep je over de yoghurt en daarbij voeg je toppings naar keuze toe. Denk aan een vleugje sinaasappel, frisse munt en verse frambozen, maar ook agavesiroop, aardbeien en blauwe bessen zijn heerlijk om toe te voegen. Deze citroen-maanzaad pancakes zijn ook zeker aan te raden om te maken voor het ontbijt of als lunch recept. Deze friszoete pannenkoeken met rood fruit en ahornsiroop zorgen gegarandeerd voor een goed begin van de dag. 

Dit bericht kan gesponsorde content bevatten. 

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Gluten
  • Melk
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via