Deze gevulde mango pannenkoeken zijn een frisse en kleurrijke traktatie. Dunne pannenkoeken met een subtiele vanillesmaak worden opgerold met een romige slagroomvulling en mango. Perfect als zomers dessert of als verrassend brucnch gerecht. Serveer met een blaadje munt voor een verfrissende finishing touch.
Ben jij ook zo dol op mango? Dat snappen we helemaal! Deze vrucht is namelijk heerlijk fris en ontzettend smaakvol. Je kan het uit het vuistje eten wanneer je de mango in stukken hebt gesneden, maar je kan er nog veel meer mee dan je denkt. Zo kan je het verwerken in heerlijke salade recepten, toevoegen aan je lunch recept maar ook verwerken in tal van toetjes. Laten wij genoeg desserts voor je hebben met mango in de hoofdrol.
Eén van deze recepten is die voor de citroen cheesecakejes met mangosaus. Deze kleine cheesecakes zijn heerlijk zoet én fris tegelijkertijd door de combinatie van citroen en mango. De bodem maken we van knapperige kandijkoek en de vulling is lekker romig. Omdat het kleine cheesecakes zijn, kan je ze gemakkelijk meenemen naar een picknick. Deze mango passievrucht bars zijn ook lekker van smaak. Je maakt ze met natuurlijke ingrediënten als dadels, amandelen en agavesiroop, waardoor het een gezonder recept is dan andere bars zónder in te leveren op smaak. De mango passievrucht topping maakt het geheel nóg lekkerder.
Op zoek naar een verfrissend recept? Ga dan voor deze regenboog ijsjes! De regenboog ijsjes maken we met een puree van blauwe bessen en een puree van mango. Als laatste voeg je SPA® Fruit Strawberry-Watermelon toe en je hebt 3 verschillende kleuren. Leuk om te maken, nóg leuker om van te genieten. Een ander lekker recept om zeker te proberen is die van de gevulde mango pannenkoeken. We maken kleurrijke pannenkoeken welke we opvullen met een romige slagroomvulling én verse mango voor een fris en sappig eindresultaat.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment