hartige taart met tomaten
Niveau
Beginner
Tijd
15 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Hartige taart met tomaten, verse kruiden en Cheesepop Cheddar

Deze verrassende hartige taart is supermakkelijk te maken. De bodem wordt gevuld met een heerlijke, zelfgemaakte kruidenroomkaas. Top de taart af met tomaatjes en Cheesepops en je hebt zo een lekkere maaltijd op tafel staan.

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept hartige taart met tomaten, verse kruiden en cheesepop cheddar

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
25 min
Totale tijd
40 min
1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Vet een quichevorm (24 cm) in met roomboter en bekleed met het bladerdeeg. Leg een vel bakpapier op het bladerdeeg en leg hier blindbakbonen op zodat de bodem niet rijst. Bak de bodem 25 min. blind in de oven. Laat afkoelen.
2
Snijd de Roma tomaten in plakjes en halveer de snoeptomaten. Snijd de bieslook en dille fijn. Ris de blaadjes van 4 takjes tijm. Meng de kruiden met crème fraîche, roomkaas, zout en peper tot een kruidenroomkaas.
3
Vul de quichebodem met de kruidenroomkaas. Verdeel de gesneden tomaten over de roomkaas en garneer met de basilicum, overige tijm en Cheesepops.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via